neko-love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

neko-love

forum rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Out of dreams ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Kippy

Kippy

Data de înscriere : 19/08/2010

Out of dreams ... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 8:46 pm

Mana mea s-a dus pe talia lui,cealaltă ţinand-o sub cap,avand capul pe ea.
-Nu pot dormi ,am murmurat,fără să fac prea multă gălăgie.
Simţindu-i îmbrăţişarea am ranjit slab fără să încerc măcar să mă mişc,altfel clopoţeii aveau să alunge liniştea.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 8:47 pm

-Incearca macar.E tazriu si sigur esti obosit.In plus,nu trebuie sa te temi,sunt langa tine
Spun sarutandu-l scurt pe frunte,zambindu-i larg
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 8:51 pm

Chiar dacă nu i-am văzut zambetul,mi-am dat seama că asta a făcut.Începeam să îl cunosc destul de bine şi eram curios cum va reacţiona dacă aş sări pe el.Mi-am dus mana la ureche pentru că mă manca ceva,m-am scărpinat,apoi m-am ridicat în capul oaselor.
-Dar nu pot ! am zis de data asta mai tare,întorcandu-mi capul brusc spre el.
Dintr-o singură mişcare am ajuns deasupra lui.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:20 am

-Dar...
Nici nu incepusem bine sa vorbesc ca dintr-o data il simt deasupra mea.Imi indrept privirea spre el,apucandu-l de mijloc.Jucausi mai erau pisoii in ziua de azi
-Dar e tarziu si daca nu dormi vei fi si mai obosit
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:29 am

Mi-am dus mainile pe abdomenul său,simţindu-i pielea rece,acum că nu avea tricou sau ceva care să îi acopere pielea de pe abdomen.Il privesc cu ochii mari,lăsandu-mi puţin capul spre el.
-Acum nu-mi mai e somn,îi şoptesc,părand foarte jucauş,chicotind.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:30 am

AM oftat adanc auzindu-l,avand impresia ca avea chef de joaca.
-Si ce ai vrea sa facem acum?
Intreb pregatindu-ma sa ma dau jos ca sa-i aduc jucarii din camera lui
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:34 am

Văzand ce avea de gand să facă am încercat să îl opresc,punandu-mi mainile pe umerii săi.
-Să ne jucam,i-am zis cu subînţeles pentru că îi zambisem pervers.
Mi-am lăsat capul spre sfarcurile lui,prinzand unul între dinţi.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:35 am

L-am privit confuz,neintelegand acel ranjet de pe chipul lui.Imediat ce mi-am simtit sfarcul muscat,am strans din ochi,apucandu-l pe baiat de umeri
-Kippy,stai.Ce tot faci?
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:38 am

Am ezitat să îi răspund ,continuand sa îl muşc şi să îmi trec limba peste sfarcul lui stang,trecand apoi la cel drept.Chiar dacă mă simţeam oarecum împins nu ma făcut decat să îmi ridic privirea asupra lui,observand cum sfarcul ii se întarise,am zambit scurt,dandu-i drumul.
-Haidee...Joacă-te cu mine !
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:42 am

Mi-am muscat buza inferioara,profitand de momentul cand incetase.L-am departat putin de mine,asezandu-ma in sezut
-Kippy,asta in nici un caz nu vom juca.Ce te-a apucat?
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:45 am

M-am îndepărtat de el asta pentru că îmi lăsasem garda jos şi a reuşit să mă împingă.Cuvintele lui chiar nu mă făceau să renunţ,din contră,mă ambiţionau mai mult să îl conving.
-Haide,am spus din nou cu o faţă mai convingătoare.
Coada mea s-a ridicat mai mult,ajungand pe gatul lui Kaigo,plimbandu-se şi făcand cerculeţe pe pielea lui.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:48 am

AM incercat sa arat nici un fel de placere,chiar daca era greu mai ales din cauza cozii lui
-Kippy..uite ce e.Eu nu vreau sa fac asa ceva cu tine,nu de-asta te-am adoptat.Imi esti ca un fiu acum,trebuie sa intelegi
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:52 am

-Dar aşa făceau toţi cu mine,am mormăit,aducandu-mi aminte că eram adoptat pentru cateva zile,apoi adus înapoi la cămin.
Mi-am lăsat capul în jos,încercand să realizez ce a vrut să spună,nu credeam că e diferit,credeam că e ca ceilalţi şi mai devreme sau mai tarziu trebuia să o fac .Oricum m-ar fi dus înapoi să mă ia altul.
Coada coborî mai jos,pe abdomen,repetand aceleaşi mişcări.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:53 am

I-am prins coada usor in mana dreapta,ducand-o la buze,sarutand-o usor
-Eu nu sunt ca ceilalti.Pentru mine,acum esti cea mai importanta fiinta de pe lume.Nu am de gand sa te pierd atat de usor facand un lucru prostesc.Am luptat prea mult ca sa te am langa mine si in nici un caz la camin nu vei mai calca
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:56 am

Coada mea încetează să se mai mişte,făcandu-mă şi pe mine să ridic capul şi să-l privesc.
-Aşa au spus toţi...numai ca să mă convingă.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 5:58 am

-Nu vreau sa crezi ca eu sunt ''toti'',ci vreau sa sti ca eu sunt eu.Eu sunt persoana ce s-a atasat de tine din prima clipa in care te-a vazut si si-ar da viata numai sa te vada fericit.Daca nu mi-ar fi pasat de tine,te-as fi violat pana acum,am avut destul timp sa o fac insa nici nu ma gandesc la asa ceva.Asta e cel mai mare cosmar al meu,sa te vad nefericit
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:03 am

Inima parcă îmi sărea din piept cand pronunţa anumite cuvinte,dar păna la sfarşitul replicii am înţeles perfect ce dorea să spună,chiar dacă eu înţelegeam mai greu.Zambetul meu,ce recent îmi apăruse pe buze cred că era vizibil.L-am strans în braţe,ridicandu-mi privirea asupra lui,dorind să îi sărut obrazul,dar i-am nimerit buzele.Am început să mă înroşesc,retrăgandu-mi capul.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:05 am

Imediat ce m-am simtti imbratisat,l-am strans si eu la randul meu in brate,lipindu-l de mine.Imi tineam genunchii mai la piept,tinandu-l pe baiat pe abdomenul meu.Cand i-am simtit gustul buzelor,am marit putin ochii,incepand apoi sa chicotesc usor
-Nu-i nimic
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:09 am

Cămaşa aceea nu îmi permitea să stau decat în anumite poziţii,iar poziţia ce o aveam era destul de confortabila.Stăteam în genunchi,avand mainile pe umerii săi,în acelaş timp privindu-i buzele.Urechile mele s-au ridicat,începand să se mişte.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:11 am

Ii priveam atent si zambitor chipul.Cat putea sa fie de scump.Vazand ca urechiusile lui erau cam jucause,mi-am indreptat mana spre ele.Le-am apucat cu grija incepand sa le scarpin si sa ma joc cu ele
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:14 am

Din nou mi-am scos gheruţele,începand să le înfig în pielea lui,asta pentru că îmi atinsese urechile,dar arătam un semn de pace,defapt făceam asta cand ma simţeam protejat.
-De ce tu eşti diferit?
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:17 am

Simtindu-i gherutele in pielea mea,am ranjit larg,fiind asemenea unui masaj
-Pentru ca mie imi pasa de ceilalti din jurul meu.Daca nu mi-ar fi pasat nu as mai fi lucrat ca si politist,insarcinat sa-i apar si sa-i fac sa se simta in siguranta
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:19 am

-Da,aşa e !
M-am apropiat mai mult de el,aşezandu-mă pe unul din genunchii săi,stand în fund.Mainile le-am mutat pe spatele său,continuand treaba cu gheruţele,avand grijă să nu le înfig prea tare în piele pentru că ar fi fost dureros.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:20 am

''Mmmmm,ce bine e'''
Gandesc eu continuand sa ma joc cu urechile lui,bucurandu-ma de masajul acela minunat,chiar daca pielea mea devenea rosie,nu-mi pasa,era mult prea bine
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 23, 2010 6:23 am

Chiar nu îmi dădeam seama ce fac,asta pentru că el se juca cu urechile mele.Sigur dacă ar fi încetat,aş fi făcut şi eu la fel.Am urcat iarăşi cu privirea spre buzele lui,dorind să le simt,să le sărut.Am oftat scurt,lăsandu-mi capul în jos.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Out of dreams ...
Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
neko-love :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: