| Out of dreams ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:34 am | |
| AM strans usor din ochi cand am simtit acele mici zgarieturi insa nu era cine stie ce.Vazandu-l ca se intoarce ii privesc calm chipul ascultandu-l atent -Ma simteam singur.Dupa cum vezi stau in casa asta mare de unul singur si m-am gandit ca nu mi-ar strica compania unei pisici.Imi plus,sunteti preferatele mele | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:37 am | |
| Îl ascultam atent,începand să clipesc din ce în ce mai des atunci cand a adus vorba că pisicile ar fi preferatele lui.Mi-am lipit umerii de ai săi,încercand să mă împing în el ca să îl las pe spate.Era destul de greu să îl mişc,asta pentru că era mai puternic decat mine. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:41 am | |
| Vazand ce vroia sa faca,am crezut ca vrea sa-i dau drumul insa mi-am pierdut echilibrul,cazand pe spate,lovindu-ma usor la cap insa nu era mare lucru.Inca il tineam pe baiat pe genunchii mei,mana coborand pe picioarele lui | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:44 am | |
| Am zanbit victorios pentru că ajunsese exact în poziţia în care voiam să ajungă,cu toate că ştiam că nu eu l-am întins pe podea.M-am urcat mai mult pe el,putand sa îl analizez de data asta de sus,arăta şi aşa bine,ba chiar mai bine. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:46 am | |
| Il priveam intrebator pe baiat,neintelegand ce vroia sa faca.Oare asa se comportau toate pisicile -Ummm...Kippy,ai patit ceva? | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:49 am | |
| -Kippy nu are nimic ! am zis zambăreţ,gandindu-mă că nu ar fi momentul să ţopăi pe el,aşa că m-am dat la o parte,lăsandu-l să se ridice dacă asta voia.Preferam să aştept pană diseară.M-am apropiat de jucării,găsindu-mi de lucru. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:53 am | |
| M-am ridicat de jos,frecandu-mi usor ceafa,dand din umeri ''Boh...poate ca as asunt toti pisoii'' | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:56 am | |
| Stăteam cu spatele la el,probabil neştiind că îl văd.Defapt nu-l vedeam pe el,ci reflecţia lui ce se putea vedea din geamul curat al vitrinei.Brusc mă întorc cu capul spre el. -Cat e ceasul? | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 6:57 am | |
| Auzindu-i intrebarea baiatului,imi scot telefonul din buzunar,privind ora -E 1 fara zece.De ce? Intreb apropiindu-ma usor de el -Iti e somn? | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:01 am | |
| Ochii mei erau obosiţi,aşa că i-am făcut să pară şi mai mult atunci cand mi-am dus podul palmelor spre ei,frecandu-i uşor. -Da,am zis mai mult mormaind,dandu-i de înţeles că eram obosit,încercand să evit prima întrebare. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:03 am | |
| -Atunci sa mergem jos sa dormim Spun intinzandu-mi bratele pentru a-l lua pe sus,stiind ca pijamale avea in camera mea | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:06 am | |
| Am sărit în braţele sale,ranjind.Oare nu-şi dăduse seama ce plănuiam eu defapt?Sau..poate ca da,dar nu avea nimic împotrivă cu asta ? Mi-am închis ochii,gandindu-mă dacă aş putea rezista treaz. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:09 am | |
| L-am luat pe sus,parasind camera.AM inchis usa in urma mea,stingand si becul,coborand scarile.Uitasem cat era ceasul si sigur baiatul era foarte obosit.AM intrat in camera mea,punandu-l pe pat -Iti dau imediat pijamale.Ce preferi sa porti? | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:12 am | |
| Cum am simţit patul moale,mi-am deschis ochii şi m-am întins pe toată suprafaţa,ocupand-o atunci cand mi-am întins mainile si picioarele. -Unde vei dormi? Îl întrebam curios,deoarece voiam să ştiu dacă în acelaş pat.Întrebarea lui mă făcuse şi mai curios,dandu-mi seama că avea mai multe tipuri de pijamale. -Umm..ceva mai larg. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:14 am | |
| -Poi in pat cu tine,asta daca nu te deranjeaza. Spun indreptandu-ma spre dulap -Ce zici de o camasa de noapte?AM una mai scurta ca sa nu fie incomoda pentru coada | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:18 am | |
| M-am înroşit cand i-am auzit prima replică,dand negativ din cap,ca şi cum mă mişcam cu viteza luminii.M-am strans mai mult ca să vadă că avea loc,apoi,cand a adus vorba de cămaşa de noapte,am apărut langă el. -E o idee bună.Şi codiţa mea trebuie să se relaxeze,nu? | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:19 am | |
| -Da,asa e Spun scotand afara camasa de noapte,intinzandui-o baiatului,zambindu-i calm -Daca nu-ti place,caut altceva | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:24 am | |
| Am privit cămaşa,începand să mă dezbrac de haine şi să le arunc pe jos,pentru că eram atat de dezordonat şi leneş încat mă aşteptam să facă alţii treaba în locul meu.Am rămas intr-o pereche de boxeri negri,luand materialul subţire pe mine.Nu numai că era largă,dar mă simţeam bine în ea. -E perfecta,am şoptit,îmbrăţişandu-mi stăpanul. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 7:27 am | |
| Vazand ca ma imbratisa,l-am cuprins in brate zambind cald,privindu-l atent -Iti sta foarte bine.Acum la culcare ca e tarziu si esti si obosit Spun dandu-i drumul,culegandu-i hainele de pe jos | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 5:20 pm | |
| Am tras de cămaşă mai mult pentru că nici pană la genunchi nu-mi ajungea,dar într-un mod era bine. M-am îndreptat rapid pe pat şi fără să mă aşez îl privesc pe Kaigo. -Tu nu vi? | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 8:19 pm | |
| -Ma schimb si eu si vin Spun punandu-i hainele in dulap,cautandu-mi pijamaua,defapt pantalonii negrii,sport,largi cu care obisnuiam sa dorm caci la cat era de cald dormeam in bustul gol | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 8:38 pm | |
| Pană la urmă m-am aşezat pe pat,mai întai în fund apoi m-am lăsat pe spate,întorcandu-mă cu faţa la dulap,defapt spre băiat,urmărindu-l din privi.Eram curios în ce avea să se schimbe.Chiar dacă eram obosit am reuşit să îmi ţin ochii deschişi. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 8:40 pm | |
| Gasindu-mi pantalonii,am inceput sa ma dezbrac de haine,ramanand in boxeri.Mi-am luat pantalonii pe mine,ramanand in bustul gol.Am stins becul,asezandu-ma in pat,langa baiat | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 8:42 pm | |
| Deja se făcuse întuneric iar ochii mei se învăţau destul de greu cu asta,însă nu a fost greu să îmi dau seama cand Kaigo s-a aşezat langă mine.M-am apropiat mai mult de el,stand pe-oparte. -Kaigo? | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Vin Aug 20, 2010 8:43 pm | |
| -Da,sunt aici Spun imbratisandu-l,tinandu-l aproape de mine.Stateam cu capul pe perna,privindu-l pe baiat in lumina slaba a lunii ce patrundea pe geamul camerei | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Out of dreams ... | |
| |
|
| |
| Out of dreams ... | |
|