neko-love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

neko-love

forum rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Out of dreams ...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Kippy

Kippy

Data de înscriere : 19/08/2010

Out of dreams ... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:46 pm

M-am ridicat repede de pe scaun şi am ieşit din maşină,privind acea vilă ce semăna mai mult cu un hotel.
-Wow,spun cat pentru mine,încă ţinand cutia în maini.
Mi-am scuturat uşor capul cat să îmi revin,ducandu-mă în faţa lui,privindu-l cu nişte ochi mari.I-am întins cutia,dandu-i de înţeles să mă ajute să îmi pun clopoţeii.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:49 pm

I-am privit reactia,zambind larg.Eram fericit ca-i placea locul asta si speram ca si camera lui sa-i placa.Vazand ce vroia sa-i fac,am luat cutia din mana lui,scotand afara clopoteii.I-am pus la gat cu grija,privindu-l atent
-Gata
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:52 pm

Am făcut o piruetă,încercand sa îmi văd gatul,dar era destul de greu.Deja acel sunet gingaş al clopoţeilor îşi făcea apariţia în timp ce eu mă mişcamM-am ridicat pe varfuri ca să ajung la nivelul lui,sărutandu-l scurt pe nas,înrosindu-mă uşor.Dar nu am lăsat asta să se vadă pentru că imediat m-am întors cu spatele la el,uitandu-mă spre vila.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:57 pm

Il priveam zambitor pe baiat,ascultand sunetele provocate de clopotei.Erau chiar draguti la gatul lui.Cand mi-am simtit nasul sarutat,mi-am dus doua degete spre el,atingandu-l usor,lasand pe buzele mele sa se afiseze un zambet larg.AM coborat din masina,apucand bagajele,incuind masina
-Sa mergem in casa
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:59 pm

Am aprobat din cap,luand-o înainte,asta pentru că eram încantat de acea locuinţă.Eu defapt credeam că voi sta cu el în cameră,deci cum am intrat în sufragerie,mi-am făcut o părere despre casă.Fără să îmi dau seama,Kaigo era cu mult în spatele meu.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:02 pm

AM chicotit usor vazand cat de incantat putea fi baiatul.In cele din urma am intrat in casa,inchizand usa in urma mea,cautandu-l pe baiat din priviri.Datorita zgomotelor provocate de clopotei,mi-am dat seama ca era in sufragerie.AM lasat bagajul jos,indreptandu-ma spre el
-Iti place aici?
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:04 pm

Aprope că mă ratăcisem prin toate holurile acelea ce duceau spre alte încăperi.Am auzit o voce din spatele meu aşa că mi-am întors capul.Mi-am dus degetul spre buza inferioară,privind puţin speriat.
-E un loc...mare !
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:06 pm

-Da,asa e.Ei bine,sper sa te obisnuiesti repede cu casa.Haidem,camera ta e sus la etaj
Spun intinzandu-i mana ca sa mi-o apuce,zambindu-i larg,calm si dulce
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:08 pm

-Camera mea?Credeam că..stau cu tine,mormai,apucandu-i mana sa mare,era mult mai mare decat a mea.
Am înaintat odata cu el,realizand că urcăm pe nişte scări.Mă speria faptul că o să stau singur,chiar dacă aşa trăisem majoritatea timpului.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:10 pm

I-am strans usor mana,incepand sa ma indrept spre etaj.Vazand ca era cam speriat,l-am luat pe sus tinandu-l in brate,continuand sa urc scarile
-Nu vrei sa ai camera ta?
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:16 pm

Cand m-a luat în braţe,mi-am încolăcit mainile după gatul său,stand cu capul pe umărul acestuia.
-Nu ,adică...camera ta e departe de a mea?
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:21 pm

-Pai camera ta e la etaj iar a mea e la parter.De ce?
Intreb privindu-l atent,intrand pe holul etajulu,stand in dreptul usii de la camera baiatului
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:25 pm

-Dar..eşti departe,murmur,strangandu-i gulerul cămăşii între pumni.O să mă învăţ greu cu acea cameră şi de obicei am coşmaruri,i-am şoptit la ureche cu gandul că m-ar putea auzi cineva,dar nu aveam cine.
-Te rog să rămai cu mine!
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:30 pm

Il ascultam atent,privindu-l cu coada ochiului,gandindu-ma ce as putea face
-Ei bine...daca vrei camera asta o poti pastra s ate joci in ea iar seara vei dormi cu mine,la parter
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:34 pm

O fi fost bine ceea ce spusesem?Dacă avea să-l supere?Aflasem imediat cum voi proceda,acum fiind ziuă aveam să stau acolo.
-Cred că e bine,i-am zis,îmbrăţişandu-l ,trecandu-mi mana prin părul său lung.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:36 pm

-Eh,nu conteaza unde vei dormi atat timp cat vei fi fericit
Spun deschizand usa,intrand in camera,inca tinandu-l in brate.Aprind lumina lasand la iveala o camera mare,plina de jucarii si articole pentru neko
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:40 pm

M-am mişcat puţin,încercand să văd ce e prin cameră.Mă tot întorceam într-o parte şi în alta,sărind pană la urmă din braţele lui.Aia trebuia să fie camera mea,nu?Arăta exact cum îmi doream.M-am aşezat jos,în faţa unui dulap plin cu jucării.
-De unde ştiai că îmi plac astea?
Am deshis sertarul şi le-am luat aproximativ pe toate în braţe,dand fericit din coadă.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:41 pm

-M-am informat de la cei ce s-au ocupat de adoptie.Deci,iti place?
Intreb apropiindu-ma de el,asezandu-ma turceste in spatele lui,tinandu-l intre picioarele mele
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:45 pm

Deci chiar se informase.Abia dacă mi se mai vedea capul de acele lucruri pufoase ce le ţineam în mană.Le-am pus la loc,întorcandu-mi capul spre el.Mi-am lăsat puţin pe spate,sprijinindu-mă de el.
-Foarte mult,i-am zis cu ochii mei mari,sclipitori.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:46 pm

-M abucur sa aud asta
SPun imbratisandu-l,aplecandu-mi putin capul ca sa-i vad chipul.I-am zambit larg,incepand sa ma joc cu urechile lui,cu o mana tinandu-l inca imbratisat
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 10:49 pm

Urechile mele s-au ridicat mai mult atunci cand au simţit acele atingeri.Eu unul de abia aşteptam noaptea din două motive.Unul ar fi fost că îmi plăcea să stau pe balcon şi să privesc cerul,de data asta avand şi companie,iar ce-l de-al doilea,că aveam să dorm cu el.
Mi-am pus manuţele peste ale lui,jucandu-mă cu degetele sale.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 5:57 am

Ma simteam atat de bine cu el mai ales ca era atat de mic si inocent la varsta lui.Ma facea sa ma simt din nou copil insa si adult caci,cu el,aveam o responsabilitate mult mai mare decat insusi slujba mea.Simtindu-i manutele pe mana mea,am ranjit larg,nemaiputand de fericire.Continuam sa ma joc cu urechile si cu parul lui,alintandu-l
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 6:13 am

Spatele lui era moale,mă simţeam ca pe o pernă plină cu fulgi.M-am făcut mai comod,mai ales atunci cand se juca cu urechile mele.Asta îmi plăcea enorm,mă relaxa mai mult.I-am strans mainile mai mult,încercand să îmi înfig gheruţele în ele,dar îmi era teamă de reacţia lui.
Sus In jos
Kaigo

Kaigo

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 6:23 am

Simtindu-i gherutele in aman mea,fiorii isi facura aparatia.Ah,de cat timp nu mai simtisem sentimentul asta placut.Il priveam atent,zambind calm,adorand sa ma joc cu urechile lui mai ales ca ii placea
Sus In jos
Kippy

Kippy

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitimeVin Aug 20, 2010 6:28 am

Îmi plăcea să las semne pe maini,aşa că l-am zgariat uşor,însă atent să nu îi dea sangele.După acest mic "ritual" mi-am retras repede mainile,întorcandu-mă cu faţa la el,standu-i pe genunchi.Îl priveam atent în ochi,de parcă l-aş fi rugat ceva.
-De ce ai vrut o..pisică?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Out of dreams ...   Out of dreams ... - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Out of dreams ...
Sus 
Pagina 3 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
neko-love :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: