| Out of dreams ... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:24 am | |
| Mi-am lasat mana spre chipul lui,mangaindu-l usor,folosindu-mi cealalta mana pentru a-i alinta urechile -De ce esti trsit si oftezi? | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:30 am | |
| Cand îi aud vocea parcă mă trezesc din visat.Defapt nu visam,dar mă gandeam atat de mult la buzele sale încat aveai impresia că sunt în altă lume dacă mă priveai.Îmi ridic chipul după mangaierile sale,zambind slab. -Nu sunt trist...şi nu oftez. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:36 am | |
| -Ba da,te-am vazut bine adineauri.Chiar nu-ti place aici? Intreb cu o vocea oarecum trista,privindu-l patrunzator.Vroiam sa stiu adevarul,ce-l deranja pe baiat de era atat de ganditor | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:40 am | |
| Am zambit mai mult să vadă că eram fericit în noua casă. -Chiar îmi place aici! Am dat aprobator din cap,neavand de gand să îi spun de ce oftasem mai devreme. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:41 am | |
| -As vrea sa te pot crede insa,cum sa fac asta cand adineauri aveai o privire atat de pierduta iar oftatul acela mi-a ajuns adanc in suflet? Intreb mangaindu-i usor obrazul fin,privindu-l fix in ochi | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:44 am | |
| Mi-am închis ochii stand puţin pe ganduri.Am reuşit să oftez din nou fără să îmi dau seama,încercand apoi să trec de situaţie.Mi-am dat ochii peste cap,uitandu-mă în jur panicat.Eram oarecum tentat sa îi spun,dar îmi era destul de greu. -Eu...şoptesc,uitand ceea ce voiam să zic. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:48 am | |
| Il ascultam cu atentie,vrand din tot adinsul sa aflu ce tot avea insa se vedea clar ca ii era foarte greu -Uite...hai sa o lasam balta.Daca nu vrei sa zici asta e,iti respect decizia | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:51 am | |
| Îmi îndepărtez mainile de pe spatele lui,dandu-mi cu greu seama ce făceam acolo. -Nu,mormăi din nou,ridicandu-mi privirea în acelaş loc,adică spre buzele lui.E greu să te abţii,i-am spus,închizandu-mi din ce în ce mai mult ochii,cu cat ma apropiam de buzele sale.Cand le-am unit cu ale mele,am tresărit uşor,rămanand lipit de buzele lui ca să pot simţi dulceaţa lor. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:52 am | |
| Il priveam atent,neintelegand prima data ce vroia sa spuna si sa faca,insa cand i-am simtit imediat buzele lipite de ale mele,mi-am dat seama ce simtea si ce vroia el defapt.Mi-am inchis ochii,cuprinzandu-l in brate,sarutandu-l | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 6:56 am | |
| Aveam de gand să mă despart de buzele sale curand,dar cand am văzut că îmi răspunde,mi-am schimbat imediat planul,deschizandu-mi foarte puţin ochii cat să îl privesc printre pleoape.Mi-am făcut loc cu limba printre buzele lui,ajungand în lăcaşul umed,începand să-l cercetez. | |
|
| |
Kaigo
| Subiect: Re: Out of dreams ... Lun Aug 23, 2010 7:00 am | |
| Il tineam foarte aproape de mine,mai exact total lipit de mine,lasandu-l sa-mi exploreze gura.In acelasi timp,ma jucam cu limba lui,apucandu-l usor de coada,tinand-o intre degetele mele | |
|
| |
Kippy
| Subiect: Re: Out of dreams ... Mar Aug 24, 2010 6:48 am | |
| Îi simţeam limba ce mă provoca la joacă,facandu-mă un motănel din ce în ce mai excitat,păcat că el nu ştia ce se întamplă dacă sunt aşa.Coada mea s-a agitat puţin la început,atunci cand a atins-o,apoi nu s-a mai mişcat deloc,făcandu-mă pe mine să opresc sărutul din cauza lipsei de aer. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Out of dreams ... | |
| |
|
| |
| Out of dreams ... | |
|